Ландшафтна таксація - Маніта, Олександр Григорович; Кашпор, Сергій Миколайович; Миронюк, Віктор Валентинович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Войтюк, Василь Петрович; Андреєва, Валентина Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У методичних рекомендаціях наведено загальні відомості щодо визначення основних таксаційних показників окремого дерева (зрубаного і ростучого) та деревостану в цілому; послідовність, а також методику виконання розрахункових та окремих лабораторних робіт; приклади розрахунків, які необхідно виконати студенту.
Keywords: ландшафтна таксація; об’єм стовбура; запас деревостану; середній діаметр; середня висота; приріст деревостану