Писанкарство: методичні вказівки до практичних занять - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Видання містить структуру курсу «Писанкарство», плани практичних занять, форми та методи оцінювання, що допоможе студентам краще засвоїти матеріал дисципліни. Рекомендовано студентам освітнього ступеня «Бакалавр» на базі освітнього ступеня «молодший спеціаліст» за галуззю знань - 0202 Мистецтво, напрямком підготовки 6.020205 – Образотворче мистецтво
Keywords: Символіка кольору та орнаментики писанки; Техніки писанкарства; матеріали в писанкарстві