Операційний менеджмент - Левицький, Віктор Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки до самостійної роботи із освітнього компонента «Операційний менеджмент» призначені для удосконалення засвоєння теоретичних та практичних знань здобувачів вищої освіти щодо особливостей реалізації й підвищення оцінки ефективності управління операційною діяльністю підприємства.
Keywords: менеджмент; операційна діяльність; підприємство; 378.338.11(08)