Славістична спадщина Дмитра Чижевського в інтерпретаціях Едуарда Вінтера: роль творчої взаємодії - Зимомря, Микола; Zymomria, Mykola (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Висвітлено славістичну спадщину Дмитра Чижевського в інтерпретації визначного німецького вченого-славіста Едуарда Вінтера з проекцією на роль творчої взаємодії як міжкультурного чинника. . The article deals with Dmytro Chyzhevsky’s heritage on the role of a creative interaction as an international factor in the interpretation of a well-known German scholar-slavist Edward Winter.
Inheritance Slavic Studies of Dmitra Chigevscogo in Interpretations of Edward Vintera: Role of Creative Cooperation
Keywords: творчість; creative activity; мова; language; рецензент; reviewer; українська ідея; Ukrainian language