Поняття авто прецеденту - Застровська, С. О.; Найдюк, О. В.; Zastrovska, S. O.; Najdyuk, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено проблему прецедентних феноменів, які містяться в індивідуальному культурному просторі особистості, тобто авто прецедентів. На конкретних прикладах продемонстровано особливість автопрецедентів. The problem of precedent phenomena is examined in this article. These precedent phenomena are in the individual cultural space of personality and they are named autoprecedents. The peculiarities of autoprecedents are demonstrated on the concrete examples.
The Concept of Autoprecedent
Keywords: прецедентні феномени; precedent phenomena; автопрецеденти; autoprecedents; асоціати; associations