Інноваційний імідж країни та можливість податкового впливу на його формування - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, I. O.; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (My University, 2016)
Розглядається сутність іміджу країни та його роль у розвитку інновацій. Запропоноване поняття інноваційного іміджу країни. Визначено вплив податкових стимулів на формування позитивного інноваційного іміджу країни. Consider the essence of the country's image and its role in the development of innovation. The concept of innovative image of the country. Determined the effect of tax incentives to create a positive image of an innovative country.
The innovative image of the country and the possibility of tax effect on its formation
Keywords: інноваційний імідж; інновації; імідж; податковий вплив; імідж країни