Переддипломна науково-дослідна практика з написанням кваліфікаційної роботи - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Метою Переддипломної науково-дослідної практики з написанням кваліфікаційної роботи є поглиблення і закріплення знань здобувачів освіти магістратури з питань організації навчально-дослідницької діяльності здобувачів освіти і має на меті отримання навичок проведення пошукових та прикладних досліджень в галузі. Магістерська робота покликана засвідчити відповідний рівень фахової освіти здобувачів освіти. Вимоги щодо її змісту, творчого характеру, теоретичної та практичної значущості результатів мають свої кваліфікаційні ознаки. Написання магістерських робіт має на меті систематизувати, закріпити, розширити теоретичні та практичні знання зі спеціальності та освітньої програми, виявити навички застосування цих знань при вирішенні конкретних наукових завдань. Майбутнім фахівцям важливо розвивати навички самостійної роботи, опановувати методику дослідження та експериментувати, з’ясовувати підготовленість до самостійної роботи.
Keywords: етапи практики; переддипломна науково-дослідна практика