Законодавче регулювання правової експертизи проектів нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Волинська обласна державна адміністррація, 2011)
Сучасне вітчизняне законодавство в загальних рисах регулює процес правотворчості органів місцевого самоврядування. Разом з тим, правотворчість виступає досить вагомою та ефективною формою здійснення повноважень органами місцевого самоврядування, тому потребує більш детального вивчення.
Keywords: правова експертиза; нормативно-правовий акт