Розвиток фізичних якостей та відновлення психоемоційного здоров’я здобувачів освіти - Касарда, Ольга Зиновіївна; Захожа, Наталія Яківна; Захожий, Володимир Васильович; Савчук, Світлана Іванівна; Галицька, Анна Богуславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях висвітлено сучасні проблеми фізичного виховання здобувачів вищої освіти. Особливу увагу приділено розвитку та вдосконаленню фізичних якостей студентів, а також відновленню їх психоемоційного здоров’я. Наведено комплекси різноманітних фізичних вправ та вправ аутогенного тренування для використання їх як у навчально-виховному процесі, так і для самостійних занять.
ПЕРЕДМОВА 4
РОЗДІЛ. 1. ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ ЯК НЕВІД’ЄМНИЙ КОМПОНЕНТ ВСЕБІЧНОГО ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ 5
1. 1. Засоби фізичного виховання та їхній вплив на людський організм 5
1. 2. Організація фізичного виховання студентів закладів вищої освіти 7
Keywords: Засоби фізичного виховання; фізичні якості; фізична підготовленість; студенти; 378.015.31:796(072)