Управління економічною безпекою підприємства: методичні вказівки до практичних занять - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабусу освітнього компоненту «Управління економічною безпекою підприємства». Навчально-методичне видання містить перелік завдань, що виносяться на практичні заняття, список рекомендованих джерел
Рекомендовано здобувачам освіти 2го курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій»
Keywords: управління; безпека; економічна безпека підприємства; управління економічною безпекою; 332.145.65