Палиця – гімнастична чарівниця. Ігри та забави. - Ковальчук, Надія Миколаївна; Санюк, Володимир Іванович (My University, 2022)
У статті розкрито шлях перетворення простої палиці у спортивний інвентар. Наведено зміст 18-ти рухливих ігор та забав з гімнастичною палицею.
Keywords: фізична культура; спорт; фізична реабілітація; правила гри; 796.412.24