Конфлікт-менеджмент : методичні вказівки до практичних занять - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять. Методичні вказівки містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, ситуаційні та практичні завдання, тестові завдання для поточного контролю та рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 3 курсу спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: конфлікт-менеджмент