Кваліфікаційна робота - Садовська, Ірина Борисівна; Кулинич, Мирослава Богданівна; Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях до написання та оформлення кваліфікаційної роботи здобувачів освіти другого магістерського рівня спеціальності 071 Облік і оподаткування денної і заочної форми навчання наведено загальні вимоги до виконання такого виду робіт, включаючи опис принципів доброчесності, запропоновано технологічну карту за етапами виконання основних розділів кваліфікаційної роботи, послідовність виконання завдань, рекомендовані таблиці для узагальнення опрацьованих джерел, представлено вимоги до оформлення та підготовки до захисту кваліфікаційної роботи, визначено критерії рецензування та оцінювання.
Keywords: кваліфікаційна робота; 657.33.021(072)