Проблеми та перспективи поводження з побутовими відходами в Україні - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M.; Сидорук, Світлана Володимирівна; Sydoruk, Svetlana V. (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2018)
Серед екологічних проблем, що створюють серйозні загрози у сфері національної безпеки, є процеси утворення значних обсягів відходів виробництва та споживання
Keywords: побутові відходи