Геоморфологія і палеогеографія: методичні рекомендації до виконання геолого-геоморфологічного профілю - Павловська, Тетяна Сергіївна (My University, 2023)
Уміщено завдання для самостійної роботи студентів при вивченні ними освітнього компонента „Геоморфологія і палеогеографія”. Подано методику й матеріали для виконання завдання, контрольні питання, алгоритм оцінювання вказаної форми навчального навантаження. Для студентів, які здобувають освітній ступінь бакалавра в галузі знань 10 Природничі науки за спеціальностями 106 „Географія”, 103 „Науки про Землю”, 014.07 „Середня освіта (Географія)”.
Keywords: геоморфологія; геологія; геолого-геоморфологічний профіль; гіпсометричний профіль; геологічні відклади; гірські породи; геологічна подія; топографічна карта; морські відклади; континентальні відклади