Багаторічні коливання водності р. Прип՚ять (гідропост Річиця). - Павловська, Тетяна Сергіївна; Щесюк, Єлизавета Русланівна (My University, 2024)
Виявлено тенденції багаторічної (1962−2020 рр.) динаміки середньорічних, максимальних і мінімальних (зимового періоду й періоду відкритого русла) витрат р. Прип՚ять на гідропосту Річиця.
Keywords: водний режим; Волинська область; гідропост; максимальні витрати води річки; паводок; повінь; річка Прип’ять; річковий стік; гідропост Річиця; межень; середньорічні витрати води річки; витрати води річки; мінімальні витрати води річки; басейн річки