Водно-болотні угіддя Волинського Полісся - Міщенко, Олена Віталіївна; Стецюк, Андрій Васильович; Mishchenko, Olena V.; Stetsiuk, Andrii V. (Херсонський державний аграрний університет, 2018)
Мережа водно-болотних угідь Волинського Полісся, що визнані Рамсарською конвенцією охоплює 8 ділянок загальною площею 999,3 км2. Більша частина таких територій входить до складу категорій природно-заповідного фонду загальнодержавного значення що додатково підкреслює їх унікальність та цінність.
Keywords: водно-болотні угіддя; Волинське Полісся; Рамсарська конвенція