Окремі аспекти формування консолідованої фінансової звітності - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A.; Гладченко, М. М.; Hladchenko, M. M. (Волинський інститут економіки та менеджменту, 2016)
У статті розкрито сутність поняття консолідованої фінансової звітності згідно з міжнародними та національними стандартами. Визначено основні принципи та аспекти складання консолідованої фінансової звітності. Систематизовано процедури консолідації звітності та визначено послідовність їх виконання. The article reveals the essence of the concept of consolidated financial statements in accordance with international and national standards. Defined the main principles and aspects of the consolidated financial statements. Systematized the procedures of consolidation reporting and defined the sequence of execution.
Some aspects of the consolidated financial statements
Keywords: консолідована фінансова звітність; консолідація; материнське підприємство; дочірні підприємства; consolidated financial statements; consolidation; parent company; subsidiaries