Комунікаційні стратегії як важливий складник масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У публікації розглядаються стратегії подачі та сприймання інформації як органічні складники комунікаційного процесу.

This publication discusses strategies filing and receiving information as organic components of the communication process.
Communication strategies as an important component of Mass Communication
Keywords: процес; складник; стратегія; отримувач; відправник; strategy; process; from; communication