Досвід країн у сфері управління транскордонними водними ресурсами (на прикладі р. Дунай) - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Наукове об’єднання «Economics», 2014)
У роботі досліджується досвід країн у сфері управління транскордонними водними ресурсами на прикладі р. Дунай.

The experience of countries in the management of transboundary water resources as an example of the Danube River are studied in the paper.
Keywords: транскордонні водні ресурси; transboundary water resources