Унікальне джерело української історії - Павленко, Лариса Петрівна; Pavlenko, Larysa P. (My University, 2005)
Проаналізовано важливу працю українського джерелознавства - тексти актів і документів Галицько-Волинського князівства ХІІІ – першої половини ХІУ ст.
Keywords: українське джерелознавство; документальні пам"ятки; староукраїнські пам"ятки; акти Галицько-Волинського князівства