Фізична терапія та ерготерапія при дисфункціях кардіореспіраторної системи - Лавринюк, Володимир Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях дано обґрунтування теоретичних та практичних знань з основних засобів фізичної терапії та ерготерапії з основ кардіології. Рекомендовано здобувачам освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація освітньопрофесійної програми Фізична терапія, ерготерапія, які вивчають освітній компонент «Фізична терапія та ерготерапія при порушенні діяльності серцевосудинної та дихальної систем», фахівцям з фізичної терапії (реабілітації). Будуть корисними для наукових та науково-педагогічних працівників у галузі охорони здоров’я.
Keywords: фізична терапія; ерготерапія; дисфункції кардіореспіраторної системи; 615.061