«Україна» Тараса Петриненка - Коменда, Ольга Іванівна; Чистякова, А. Р. (My University, 2020)
Запропоновано інтонаційний аналіз пісні Тараса Петриненка "Україна", спостережено мелодичні, гармонічні, ладові, темброво-інструментальні властивості композиції.
Keywords: "Україна"; Тарас Петриненко; мелодія; заспів; приспів; лад; гармонія; композиція