Менеджмент підприємництва на засадах християнської моралі - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna; Семенуха, М. В.; Мітякін, В. В.; Гоцик, А. В.; Куран, С. В.; Цюзик, О. В.; Поліщук, Х. О.; Максимович, М. В.; Данилко, І. В.; Коржик, І. М.; Марчук, С. П.; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У монографії вміщено статті, у яких на підставі аналізу текстів Біблії визначено християнські засади особистого ставлення підприємців до бізнесу, їхніх стосунків із кредиторами, інвесторами, орендодавцями, постачальниками, клієнтами, конкурентами, державою та найманими працівниками. Для науковців, практиків, викладачів, аспірантів, студентів і всіх, хто цікавиться питаннями управління підприємницькою діяльністю.
Management of enterprise on principles of christian moral
Keywords: менеджмент; management; підприємництво; enterprise; християнська мораль; christian moral