Поліська дома. Вип. 2 - Давидюк, Віктор Феодосійович (My University, 2003)
Ця книга про релікти весняної календарної обрядовості та Західному Поліссі. Вона – продовження започаткованого в 90-х роках видання, хоча за змістом це цілком самостійний том. Розрахована на найширші кола шанувальників старовини і зокрема народної творчості. Тексти пісень супроводжуються нотами та науковими коментарями.
Keywords: український фольклор; фольклористика; народознавство; етнологія; Етнографія; обрядовість; календарна обрядовість; Полісся; весняна календарна обрядовість; календарно-обрядовий фольклор