Еколого-економічна модель моніторингу рекреаційної зони на прикладі АР Крим - Скрипник, А. В.; Букін, Е.К.; Skripnik, A.V.; Bukin, E. K. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2012)
У роботі проведено оцінки щорічних туристичних потоків Криму та охарактеризовано збільшеніобсягизабрудненості природних ресурсів унаслідок використання рекреаційних ресурсів та підвищення антропогенного навантаження. Запропонованомодель, основним результатом якоїє обґрунтування потребиперебудови структури грошових потоків длязбереження екологічного стану АР Крим. In this study was conducted the estimation of annual tourist flows in the Crimea region and it was evaluated the increasing of natural resources pollution due to the anthropogenic pressure. It was proposed a model due to results of which it needs to provide the cash flow restructuring for maintain the current conditions of Crimea’s environment.
Ecology-Economic Model Recreation Territory Monitoring: Crimea Case.
Роботу виконано на кафедрі економічної кібернетики НУБПУ
Keywords: еколого-економічне моделювання; рекреаційний бізнес; туризм; утилізація відходів; еколого-економічний моніторинг; ecologic-economical modelling; recreation; tourism; waste management; ecologic-economical monitoring