Облік у банках : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Стаднюк, Тетяна Володимирівна; Stadnyuk, T. V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Облік у банках” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.030509 “Облік і аудит”. Предметом вивчення навчальної дисципліни “Облік у банках” є банківські операції та їх результати.
Робоча програма навчальної дисципліни “Облік у банках” для студентів напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит”заочної форми навчання
Keywords: Облік у банках