Політичний портрет на шпальтах тижневика «Biuletyn Polsko-Ukraiński» (Варшава, 1932–1938) - Кравченко, Світлана Іванівна; Kravchenko, Svitlana I. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто портрети польських та українських політичних діячів, представлені на сторінках місячника «Biuletyn Polsko-Ukraiński»; проаналізовано підходи й засоби публіцистичного змалювання видат¬них особистостей. The article is about the political statesman, the approaches and means of publicist deskription famous personalities are analysed.
Political Portrait on the Pages of Weekly Paper «Biuletyn Polish-Ukrainian» (Warsawa, 1932–1938)
Keywords: політичний портрет; польсько-українські відносин; державний діяч; прометейський рух; political portrait; polish-ukrainian relationship; statesmen; prometeist movements