Методологія управління проєктом «Надання туристично-рекреаційних послуг в умовах війни» - Романюк, Тетяна; Павліха, Наталія (Вежа-Друк, 2023)
Ринок туристично-рекреаційних послуг на сьогодні, як сфера реалізації туристичного продукту та економічних відносин, як всередині країни так і за її межами, є одним із видів економічної діяльності для багатьох країн. Управління проєктами в туристично-рекреаційній сфері включає ряд теоретико-методологічних аспектів, що допомагають ефективно планувати, виконувати і контролювати проєкти з метою досягнення цілей. Управління проєктами в туристично-рекреаційній сфері у часи змін та викликів, а особливо, під час військового періоду в Україні, потребує багато зусиль та цікавих ідей, для того, аби зберегти рекреаційні послуги в країні. Поглиблення теоретико-методологічних засад дослідження соціальних аспектів розвитку рекреації та туризму, зокрема узагальнення підходів до визначення соціальної результативності рекреації та туризму, є однією з найважливіших актуальних проблем сьогодення.
Keywords: управління проєктом; методологія управління проєктом; туристично-рекреаційні послуги; 338.48:338.48.021:658.012.2