Віртуальні соціальні мережі у формуванні територіальних спільнот - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedonyuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Розглядаються віртуальні соціальні мережі як чинник формування територіальних спільностей та інструмент їх дослідження
Virtual Social Networks in Shaping Local Communities
Keywords: соціальна мережа; social network; територіальна спільнота; territorial community