Стан використання мережі Інтернет майбутніми соціальними педагогами - Гунько, Степан Олександрович; Hunko, Stepan O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розкриваються результати дослідження стану використання мережі Інтернет студентами спеціальності „Соціальна педагогіка” Волинського національного університету імені Лесі Українки, які розглядаються в контексті тенденцій, характерних для процесу використання мережі студентською молоддю в загальноукраїнському вимірі.The article describes a research in which studied state of Internet using by the students of the speciality in "Social pedagogy" of Volyn National University named after Lesya Ukrainka. The results discussed in the context of the trends which are typical for the process of network using by the student youth in the total (all-Ukrainian) measure.
Condition of the Internet Future Social Workers
Keywords: Інформаційний простір; глобальні інформаційні ресурси; мережа Іnternet; віртуальна комунікація; Information space; global information resources; Internet; virtual communication