Бухгалтерський облік - Собко, Валентина Григорівна; Кулинич, Мирослава Богданівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Інститут економіки і менеджменту, бібліотека, 2013)
Подано бібліографічну інформацію по бухгалтерському обліку. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях. Підбір бібліографічних матеріалів завершено у грудні 2013 р.
Keywords: основи бухгалтерського обліку; бібліографічні видання; 65я1