Безпека життєдіяльності та охорона праці - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Рекомендовано бібліографічні матеріали про проблеми безпечного перебування людини в середовищі - природному, техногенному, соціальному та про санітарно-гігієнічні, технічні та профілактичні заходи та засоби щодо збереження працездатності та здоров’я людини у процесі її трудової діяльності. Здійснено підбір бібліографічної інформації до вибіркової навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології). Розміщення джерел (218 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Класифікаційні індекси ББК та частково УДК, наявні при описах, полегшать пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; природні загрози; техногенні загрози; соціально-політичні небезпеки; 61(01)+33(01)