Структурно-семантичні особливості речень із предикатами знання - Боговик, О. А.; Bogovyk, O. A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті зроблено спробу визначити особливості щодо структурно-семантичного аналізу речень із предикатами знання в англійській, українській та російській мовах. Окреслено роль дієслівного предиката в зазначених реченнях. The article presents an attempt to define features touching the structure-semantical analysis of sentences with knowledge predicates in the English, Ukrainian and Russian languages.
Structure-Semantical Features of the Sentences with Knowledge Predicates
Keywords: предикат; предикатор; предикати знання; речення; структура речення; дієслово; predicate; predicator; knowledge predicates; sentence; sentence structure; verb