Особливості мотивації молодших школярів, які мають проблеми з поводженням - Грицюк, Ірина Михайлівна; Hrytsiuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Володимира Даля, 2015)
У статті ми прагнули розкрити взаємозв'язки нерівномірностей розвитку психічних функцій з проблемами поводження молодших школярів та визначити мотивацію їх негативної поведінки.

In this article we aimed to reveal relationships of mental functions irregularities problems handling primary school children and define their negative behavior.
Motivation features primary school children who have problems in dealing
Keywords: мотивація; молодший шкільний вік; психічні функції; функціональні системи; готовність до школи; норма; патологія; іррегулярність; motivation; primary school age; mental functions; functional systems