Міжнародна кліматична дезінформація: кейс Польщі - Тихомирова, Євгенія Борисівна (Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
В суспільстві зростає кількість дезінформації щодо зміни клімату, що перешкоджає зусиллям поширювати точну інформацію про зміни клімату. Іноземна дезінформація використовується як інформаційна зброя проти геополітичних противників, а також для маніпулювання громадською думкою. Міжнародна дезінформація може бути використана для опису дії кількох країн або транснаціональних структур, які спільно використовують дезінформацію для підриву кліматичних угод.
Keywords: кліматичні зміни; кліматична дипломатія; кліматична дезінформація; міжнародна кліматична дезінформація; Польща; 316.77(477)(06)