Сюрреаліст - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, Oksana M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті з точки зору сюрреалізму аналізується вірш Богдана Ігоря Антонича "Колискова".

This article from the perspective of surrealism analyzed Bohdan Ihor Antonych poem "Lullaby."
Surrealist
Keywords: сон; рецепція; реальність; dream; reception; reality