Екскурсійні маршрути Волині - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Екскурсійні маршрути Волині» є закономірності та особливості розробки і запровадження можливих у регіоні краєзнавчих екскурсійних маршрутів. Ці маршрути можуть стосуватися історико-культурних і природних заповідників, музеїв, картинних галерей тощо. Важливе значення мають природні, історико-культурні, соціально-економічні умови та ресурси,об’єкти туристичної інфраструктури та аспекти туристично-екскурсійної дільності.
Keywords: об’єкти екскурсійної діяльності; екскурсія; екскурсійна діяльність; маршрут екскурсій; туризм; картинні галереї; природні парки; заповідники; музеї