Електрика і магнетизм - Новосад, Олексій Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У навчально-методичному виданні поданий лекційний матеріал згідно з силабусом освітнього компонента «Електрика і магнетизм» для здобувачів освіти спеціальностей Е6 - Прикладна фізика та наноматеріали, Е5 - Фізика та астрономія, А4 - Середня освіта (Фізика та астрономія)». Представлені у видані лекції стосуються другого модуля «Електромагнетизм. Електромагнітні коливання і хвилі». Рекомендовано для здобувачів освіти технічних та природничих спеціальностей які вивчають електрику і магнетизм.
Keywords: електрика; магнетизм; електромагнетизм; магнітне поле; електрмагнітні коливання; електрмагнітні хвилі; змінний струм; 537