Концертмейстерський клас : робоча навчальна програма - Никитюк, Наталія Степанівна; Nykytiuk, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни “Концертмейстерський клас” /підготовки магістра, спеціаліста – 8.02020401; 7.0202041/ створена з метою підвищення якості навчального процесу та забезпечення формування цілісної системи теоретичних знань і практичних вмінь студента-піаніста. Програма містить структуру навчальної дисципліни, вимоги до знань та умінь студента, тематичний план, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, критерії оцінювання, рекомендовану літературу. У програмі застосовано регіональний та гендерний підхід. Для викладачів та студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Музичне мистецтво”.
Keywords: концертмейстерський клас; індивідуальні завдання; критерії оцінювання; гендерний підхід; регіональний підхід; жінки-композиторки; композитори Волині