Штучний інтелект в освітній діяльності - Хомяк, Марія Ярославівна (My University, 2025)
Лабораторний практикум містить ряд лабораторних робіт з вибіркового освітнього компонента «Штучний інтелект в освітній діяльності». Матеріал структуровано за темами, до кожної із тем наведено відповідні завдання. Видання призначене для здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю А4 Середня освіта (Інформатика) другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: 37:004.8(075.8:076)