Місцеві податки та збори у формуванні фінансових ресурсів територій - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, Iryna Oleksandrivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Податкові реформи внесли значні корективи у перелік місцевих податків і зборів. Однак, не зважаючи на проголошений урядом кус на децентралізацію, новий кількісний склад місцевих податків та зборів не забезпечив якісних змін у структурі надходжень до місцевих бюджетів, залишивши частку податкових платежів на низькому рівні, недостатньому для забезпечення фінансової незалежності місцевих органів самоврядування.tax reforms have made significant adjustments to the list of local taxes and fees. However, despite the government's declared decentralization, the new quantitative composition of local taxes and fees did not ensure qualitative changes in the structure of revenues to local budgets, leaving a low share of tax payments insufficient to ensure the financial independence of local governments
Local taxes and fees in the formation of financial resources of territories
Keywords: місцеві податки та збори; територіальні фінансові ресурси; місцеві бюджети; податок на майно; local taxes and fees; territorial financial resources; local budgets; property tax