Нормативна грошова оцінка земельних ділянок частини території Камінь-Каширської територіальної громади села Щитинь Камінь-Каширського району Волинської області - Ільніцький, Ярослав Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерській роботі розглянуто методологічні та практичні аспекти розробки технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільських населених пунктів, проведено детальний аналіз основних положень нової уніфікованої методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок, обґрунтовано доцільність запровадження нової уніфікованої методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок та масової оцінки земель, визначено особливості їх практичної реалізації щодо земель населених пунктів, розроблено технічну документацію із нормативної грошової оцінки земельних ділянок частини території Камінь-Каширської міської територіальної громади села Щитинь Камінь-Каширського району Волинської області.
Keywords: нормативна грошова оцінка земельних ділянок; методика і процедура оцінки; масова оцінка земель; технічна документація із землеустрою