Інвестиційний менеджмент - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних вказівках розглядаються методологічні аспекти та практичний інструментарій інвестиційного менеджменту, що забезпечують отримання професійних компетентностей для обгрунтування інвестиційних рішень. Методичні вказівки розроблено з використанням методичного інструментарію світових інвесторів. Рекомендовано для підготовки фахівців економічних спеціальностей.
Keywords: 338.45; 658.8:330.322.12