Ребуси на уроках інформатики - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Шкільний світ, 2008)
У статті описано методику використання ребусів під час вивчення інформатики учнями. Обґрунтовано ефективність використовування комп’ютерних технологій для їх створення. Наведено приклади ребусів створених із використанням прикладних програм.
The rebuses on the lessons of informatics
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: інформатика; ребуси; application programs; didactic materials