Підготовка до комплексного державного екзамену: методичні рекомендації - Хомяк, Марія Ярославівна; Яцюк, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання містить загальні положення щодо атестації, організаційно-методичні рекомендації для підготовки до комплексного державного екзамену та перелік освітніх компонент, що виносяться на комплексний державний екзамен. Рекомендовано здобувачам освіти 4 курсу, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика), освітньо-професійної програми «Середня освіта. Інформатика»
Keywords: 378.091.27:004(072)