Лінгвокультурний концепт у міжкультурній комунікації - Зубач, Оксана Адамівна; Zubach, Oksana A. (Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Статтю присвячено дослідженню функціональних та структурних сторін лінгвокультурного концепту, реалізація якого у ході міжкультурній комунікації фіксується на комунікативному, інтерактивному та перцептивному рівнях. The article is devoted to the study of the functional and structural aspects of the lingual-cultural concept within the intercultural communication. Its functioning is fixed on the communicative, interactive and perceptive levels.
Lingual-cultural concept within the intercultural communication
Keywords: лінгвокультурний концепт; міжкультурна комунікація; структура; функції; lingual-cultural concept; intercultural communication; structure; functions