Роль інформаційно-комунікаційних технологій навчання у професійній підготовці майбутніх учителів фізичної культури в умовах інформатизації освіти - Сітовський, Андрій Миколайович («Волинська обласна друкарня, 2013)
Використання інформаційно-комунікаційних технологій на всіх етапах професійної підготовки учителя фізичної культури дозволить скоротити час на засвоєння студентом матеріалу, підвищити міцність знань, умінь, навичок, рівень професійного розвитку, гуманізувати, індивідуалізувати і диференціювати процес навчання, стимулювати пізнавальну активність і самостійність, розвиток творчих здібностей, прищепити їм навички інформаційної діяльності.
Keywords: інформатизація освіти; інформаційно-комунікаційні технології; професійна підготовка; учитель