Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням : силабус нормативної навчальної дисципліни - Кирикилиця, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» складено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта. Хімія» підготовки бакалавра галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка» спеціальності 014.06 «Середня освіта (Хімія)».
Курс «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» всесторонньо розвиває особистість природничо-математичного профілю і зорієнтований на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою зі свого фаху та на розвиток у студентів мовної (лінгвістичної), мовленнєвої (комунікативної) та соціокультурної (країнознавчої та лінгвокраїнознавчої) компетентностей. Предмет вивчення – усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови.
Keywords: силабус; іноземна мова за професійним спрямуванням; Хімія (Середня освіта)