Твори Олени Пчілки та Лесі Українки в дитячому читанні (на матеріалі видань М. Дейко та М. Юркевич) - Яблонська, Ольга Василівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2025)
На матеріалі читанок М. Дейко «Рідний край», «Євшан-Зілля», «Про що тирса шелестіла» і тематичних збірників М. Юркевич «Зима», «Сніжинки» зауважено інтерес упорядниць до творчості Олени Пчілки та Лесі Українки.
Keywords: твори Олени Пчілки для дітей; твори Лесі Українки для дітей; українська діаспора; читанки М. Дейко; тематичні збірники М. Юркевич; 821.161.2’05-1/-9.09Пчілка+821.161.2’05-1/-9.09Українка